Çatak İlkokulu
Çatak Mahallesi Maçka/Trabzon

Standartları yakalayan, kaliteyi önde tutan örnek ve lider bir okul olmak.

MİSYON

Bizler bütün öğrencilerin; öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek becerileri kazandırmak için varız. Bizler bütün öğrencilerimizi Atatürk inkılaplarına ve anayasanın başlangıcında ifadesini bulan Türk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan milli, demokratik, laik sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Sitemizde mevcuttur.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Tekli Öğretim

Başlama : 08:30 Bitiş : 15:10

Kalorifer-Kömür

Öğrenci servisleri mevcuttur.

Okulumuz, il merkezine 32 km, ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.

Çatak Mahallesi Maçka/Trabzon